Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen     
 

Ontwerp & andere Creatieve Zaken.
Meerdere creatieve zaken kunnen worden uitgevoerd. Van het maken van decors tot het ontwerpen van een website, het voorbereiden van drukwerk, tot het schrijven van liedjes voor optredens. Mocht u bepaalde zaken willen vorm geven laat me dit weten. Ook licht en geluid voor optredens valt binnen de mogelijkheden. Altijd handig, twee rechter handen in de buurt.

 
   
 
   

 

Komen & Gaan Kindertheater.
Sinds een aantal jaren maken we met de groep Komen & Gaan kindertheater en andere (muzikale) theatervormen. Enige tijd geleden tourden we ook met een Nederlands liedjesprogramma langs bejaardentehuizen en verzorgings-centra. We zijn zo enthousiast, een verdwaalde valse noot wordt vergeven!

 
 


   
 

  Websites & Drukwerk.
Veel drukwerk en catalogi voor Altelierroutes gemaakt van en voor verschillende kunstenaars. Ook websites moeten aanspreken zodat je nog even rond blijft neuzen en niet direkt een andere site gaat bekijken.
 
 
   

  Twee rechter handen.
Altijd handig om hulp te hebben/krijgen. Met schilderen van muren, opruimen, met een nieuwe keuken van Ikea, een kast die in elkaar moet, etc. Gordijnen die gemaakt moeten worden, planken aan de muur, een kinderschilderij met kikker of varken, een tekstschilderij, noem 't maar!
 

Openingsbladzijde   Komen & Gaan kindertheater: Grassprietje spelen!   Klaartje en de grassprieten    info@robertjanjans.nl